Disclaimer

Voetmenu → Disclaimer

Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie (SNMP) is de uitgever en samensteller van deze website. Door het bezoeken van onze website aanvaardt u de onderstaande voorwaarden.
De website en alle informatie die hierop is opgenomen is intellectueel eigendom van de SNMP waarop copyright rust.

Alle informatie die u hier kunt vinden is uitsluitend bedoeld voor informatief gebruik. Wij proberen deze informatie zo nauwkeurig mogelijk te houden. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Het is niet toegestaan informatie van de website te kopiƫren of op enige wijze te verspreiden zonder toestemming van de rechthebbende (SNMP).

De SNMP besteedt grote zorg aan het goed functioneren van de website, maar kan niet garanderen dat deze te allen tijde probleemloos werkt op alle soorten van apparatuur waarmee de website bezocht kan worden.

Op deze website kunnen doorverwijzingen zijn opgenomen naar andere websites. De juistheid en betrouwbaarheid van gegevens van derden wordt niet door de SNMP gecontroleerd. Ook is de SNMP niet verantwoordelijk voor wat externe partijen aan gegevens over u opslaan tijdens uw bezoek aan websites van derden.

Op dit reglement voor bezoekers is het Nederlands recht van toepassing.
SNMP behoudt zich het recht voor om deze disclaimer aan te passen.

Laatste wijziging: 9 juli 2021.