Disclaimer

Voetmenu → Disclaimer
Betreft websites Maandblad Filatelie en Maandblad Filatelie Edities

De Stichting Maandblad Filatelie (SMF) is de uitgever en samensteller van deze website. Door het bezoeken van onze website aanvaardt u de onderstaande voorwaarden.

De website en alle informatie die hierop is opgenomen is intellectueel eigendom van de SMF waarop copyright rust.

Alle informatie die u hier kunt vinden is uitsluitend bedoeld voor privé gebruik. Wij proberen deze informatie zo nauwkeurig mogelijk te houden. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Het is niet toegestaan om informatie van de website op enige wijze te verspreiden zonder toestemming van de rechthebbende (SMF).

De SMF besteedt grote zorg aan het goed functioneren van de website, maar kan niet garanderen dat deze te allen tijde probleemloos werkt op alle soorten van apparatuur waarmee de website bezocht kan worden.

Op deze website kunnen doorverwijzingen zijn opgenomen naar websites van derden. De juistheid en betrouwbaarheid van gegevens van derden wordt niet door de SMF gecontroleerd. Ook is de SMF niet verantwoordelijk voor wat externe partijen aan gegevens over u opslaan tijdens uw bezoek aan websites van derden.

De SMF behoudt zich het recht voor om deze disclaimer aan te passen.

Laatste wijziging: 2 mei 2023.