Algemene informatie

Hoofdmenu → Het Maandblad → Algemene informatie
Uitgever

Stichting Maandblad Filatelie.
Copyright: ┬ę Maandblad Filatelie.

www.maandbladfilatelie.nl
info@maandbladfilatelie.nl
e-mail webbeheer

ISSN-nummer: 0166-3437
KvK-nummer: 41152295

Samenstelling en productie

LET OP: Onderstaande personen en bedrijven zijn niet betrokken bij de abonnementen administratie of eventuele klachtenafhandeling!

Hoofdredactie
Gerrie Coerts
Tel.: 06-86673626 of e-mail:

Ontwerp en vormgeving
Fake Booij
www.fakebooij.nl

Advertenties
ads.filatelie@gmail.com

Druk
Damen Drukkers
Werkendam

Meer over de inhoud van maandblad Filatelie

Iedere editie van het Maandblad bevat een aantal vaste rubrieken, elk met een eigen paginalogo. In de rechter zijbalk zijn de logo’s van de zestien meest voorkomende rubrieken van de afgelopen jaren afgebeeld.
‘Filatelie Nieuws’: op deze pagina worden mededelingen geplaatst vanuit onze eigen organisatie Stichting Maandblad Filatelie, aangevuld met algemene informatie.
KNBF: de pagina’s van de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelistenverenigingen. De inhoud van deze pagina’s valt geheel buiten de verantwoordelijkheid van onze redactie en Stichting. Reacties hierop dienen dus altijd aan de Bond te worden gericht.

De overige pagina’s staan vol met redactionele artikelen over allerlei filatelistische onderwerpen. Een groot deel wordt gevuld met vaste rubrieken, die door vaste rubrieksredacteuren worden samengesteld. Sommige rubrieken hebben meerdere redacteuren die afwisselend voor de inhoud van hun rubriek zorg dragen. Tussen deze vaste rubrieken door staan artikelen over speciale onderwerpen. Deze artikelen worden door diverse auteurs geschreven vanuit hun eigen specialisme en belangstelling. Soms zijn dat artikelen die vanwege hun lengte over meerdere nummers verspreid worden geplaatst, wat dan te zien is aan het volgnummer in de afleveringstitel. Enkele andere auteurs schrijven ook zeer regelmatig, soms maandelijks, maar dan over wisselende onderwerpen. Daarnaast zijn er ook artikelen uit series die minder frequent verschijnen, verspreid over de jaren.

Om de inhoud van ons blad gevarieerd te houden zijn wij altijd ge├»nteresseerd in artikelen, groot en klein. Voor het schrijven van zo’n artikel hoeft u geen ervaren schrijver te zijn. Enthousiasme en kennis van het onderwerp zijn het belangrijkste.
Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar het e-mailadres van de redactie: . De hoofdredacteur en de opmaker helpen u graag verder.

Tot slot: tussen al die artikelen vindt u ook heel veel advertenties en aanbiedingen van de filatelistische detailhandel en veilinghouders, zowel nationale als grote internationale bedrijven.